After a week of (Lego?) problems

Hi everybody!

The private domain of Yiharuablog exists: yiharuablog.com

That is the only good new. The info is in the server: every single image, tag, post and category is in the server of the company 1&1 (A web company). WordPress.org is installed.

But nothing is in the wordpress page. I have worked a lot and nothing happens.

We will send an email to wordpress.org asking for solutions. The next step will be asking a wordpress engineer to do the change (100 dollars…).

WordPress.org is the source of my problems…

I will continue with the posts, becouse I don´t see either a fast or easy solution…

Advertisements

7 Comments (+add yours?)

  1. Eric at A Lego a Day
    Oct 08, 2013 @ 16:42:09

    Do you have access to any backup plugins through wordpress.org? There must be someway to make a backup of your db. I think I use a plugin called BackupWordpress. I just used it to quickly and easily backup a WP site on one host and restore it to another.

    Reply

  2. LegoGBC
    Oct 08, 2013 @ 17:22:22

    Thats too bad :/ I found this guide online,maybe it will help?
    http://codex.wordpress.org/Moving_WordPress

    Reply

  3. Chris
    Oct 08, 2013 @ 20:57:27

    Is there any help in the support forums? http://wordpress.org/support/forum/how-to-and-troubleshooting

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Nortebrick 2013March 23rd, 2012
The big day is here.
%d bloggers like this: